Elkészítés: Egy serpenyőbe ujjnyi vastagon cukrot szórunk. Feltesszük a tűzhelyre, és elkezdjük karamellizálni. (Aki szereti a csípőset, most tegye bele a chilit.) Közben meghámozzuk és harmadokba vágjuk a banánt. Néha megkeverjük a cukrot, nehogy leégjen.
Amikor már szép barna a karamell, beletesszük a banánokat. Ezután már nem szabad keverni, mert a banán összetörik, ilyenkor inkább rázogassuk a serpenyőt. Kb. 2 perc alatt megsül a banán.
A sült banánt fagylaltkelyhekbe szedjük, és 1 gombóc vaníliafagylalttal a tetején tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.