Elkészítés: 1. A burgonyákat megmossuk, meghámozzuk, és vékony szeletekre szeleteljük. A sütőt elömelegítjük 220 fokra.
2. A vajat megolvasztjuk. Negyed részét beleöntjük egy kerek, lapos, tűzálló tepsibe/formába. A burgonya felét a formába rakjuk szép sorban, meglocsoljuk a folyékony vajjal, sózzuk, borsozzuk.
3. A maradék szeleteket újra sorban rárakjuk, a folyékony vajjal ecsettel bekenjük, ugyanúgy sózzuk, borsozzuk.
4. Alufóliával betakarjuk, és a sütő hőmérsékletét visszállítjuk 180 fokra, betoljuk a legalsó részre, és kb. 5 percig elősütjük. Ezután újra 220 fokra állítjuk, és további 30-35 percig sütjük. Az idő leteltével itt is tűpróbát végezhetünk, hogy megpuhultak-e a szeletek, ha igen kivesszük, és kicsit félretesszük, így letakarva. A snidlinget megmossuk, felaprítjuk, az alufóliát levesszük a formáról, és beszórjuk a snidlinggel. A formában is lehet hagyni, de át is csúsztathatjuk egy lapos kerek tányérra, így tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.