Elkészítés: A krumplikat meghámozom, és 3-5 helyen bevágom, nagyságtól függően. Arra kell figyelni, hogy a krumplik alja egyben maradjon!
Egy nagy tepsibe olajat öntök, beleteszem a krumplikat. Egy kicsi bögrébe egy kevés olajat öntök, megsózom, majd egy ecset segítségével megkenem vele a krumplikat úgy, hogy a résekbe is kerüljön. 200 fokra előmelegített sütőben 40-45 percig sütöm, a krumplik méretétől függően lehet több vagy kevesebb is ez az idő.
Amikor megsültek, a vágásokba teszem a felkarikázott virslit, főzőkolbászt és a hagymakarikákat. Ami nem fér bele a krumplikba, azt megsütöm a tepsiben mellette. Egy bögrében elkeverek egy kevés olajat sóval és az összezúzott fokhagymával, és mindegyik krumplit megkenem vele. 10 percig sütöm még.
Kiveszem a sütőből, majd a krumplik tetejét megszórom reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.