Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgáját a cukorral, a vaníliás cukorral, az étkezési keményítővel és a puha vajjal simára keverjük. A túrót villával alaposan összetörjük. A citromot és a narancsot forró vízzel megmossuk, héjukat belereszeljük a túróba. Fél citrom levét belefacsarjuk. Hozzáadjuk a búzadarát, a mazsolát, majd hozzákeverjük a tojássárgájás krémet, és óvatosan beleforgatjuk a habot. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Kivajazunk egy kb. 26 cm átmérőjű kapcsos tortaformát, beleöntjük a masszát, szépen elsimítjuk. 35-40 percig sütjük, amíg a teteje barnulni kezd. A sütőből kivéve a tortaformában hagyjuk kihűlni, majd levesszük a forma szélét, és a tortát tálra húzzuk. Felszeletelve, porcukorral gazdagon meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.