Elkészítés: A káposzta torzsáját kivágjuk, és egészben feltesszük abálni, de miközben fő, a leveleit folyamatosan leszedegetjük, és kitesszük hűlni. Kb. 2-3 percet kell a leveleknek abálódni.
A leveleket az erektől megfosztjuk, és 3-4 fele daraboljuk.
A töltelékhez a húst, a rizst, a zúzott fokhagymát, a borsot, a sót és fél doboz pürét összedolgozunk. A levelekt megtöltjük, körkörösen tesszük az edénybe.
A püréket vízzel elkeverjük, és így öntjük fel a káposztát. Ha marad káposztalevél, akkor csíkokra vágva a tetejére tesszük.
Forrástól számított kb. 1,5-2 órát főzzük kis lángon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.