Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük.
A vaj felét felolvasztjuk, megdinszteljük rajta a 2 gerezd felaprózott fokhagymát és a vöröshagyma felét, majd rátesszük a szeletelt gombát, rámorzsoljuk a leveskocka felét, s összepároljuk.
Az ugyancsak összevágott maradék hagymákat, a felkockázott császárszalonnát a vaj másik felén
megpirítjuk, és hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, majd a leveskockát rámorzsoljuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és a chilit is beledaraboljuk. 5 percig folyamatosan kevergetjük, s ezután hozzáadjuk a főzőtejszínt, s újabb 5 percig kevergetve főzzük. Végül belevegyítjük a hagymás gombát,
összeforraljuk.
A tésztával összeforgatjuk, forrón, reszelt sajttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.