Elkészítés: 1. A húst megmossuk, leszárítjuk, majd frissen tartó fólia alatt kicsit kiklopfoljuk. Az olajat serpenyőben felforrósítjuk, és a húst elősütjük benne, majd kivesszük a zsiradékból.
2. A serpenyőben visszamaradt zsiradékba belekeverjük a paradicsompürét, felengedjük 1 dl vízzel. (A paradicsomléhez nem kell vizet önteni.) Amikor felforrt, visszatesszük a hússzeleteket, és körülbelül 40 perc alatt puhára páruljuk.
3. Közben a császárszalonnát közepes kockákra vágjuk, egy másik serpenyőben ropogósra sütjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és gombát, az egészet puhára pároljuk, sózzuk, borsozzuk, majd zsírjára sütjük. A ragut ráöntjük a húsra és összeforraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.