Elkészítés: A szalonnát teflonos serpenyőben zsiradék hozzáadása nélkül lesütöm. (Ha nincs otthon szalonna, én füstölt kolbásszal is elkészítem, vagy vegyesen. Mindenhogyan finom.) :-)
Langyos tejbe teszem a szalalkálit, elkeverem, és megvárom, amíg feloldódik (néhány másodperc). Hozzáadom a túrót, a tojásokat, a lisztet, és a meghűlt szalonnát zsírjával együtt. Sózom, majd lefedem, és langyos helyen 2 órán keresztül pihenni hagyom, hogy a szalalkáli kifejthesse hatását.
Evés előtt forró, bő olajban sütöm ki. Frissen kisütve, tejföllel kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.