Elkészítés: A lisztet, a zsírt, a szűk 2 evőkanál cukrot összedolgozom, közben a 2 dkg élesztőt kevés tejben pici cukorral felfuttatom. Ezután az egészet összegyúrom tejföllel, hogy jó fogású, jó puha tészta legyen /TOJÁS NEM KELL BELE!!/. Ezután fél centi vastagra elnyújtom, és fánkszaggatóval kiszaggatom. Mindegyikbe teszek 1 kávéskanál tölteléket /szilvalekvárt, mákos vagy diós tölteléket/, félbehajtom, a széleit összecsípkedem, illetve egymásra nyomom. Forró sütőben világosra sütöm, majd még forrón meghintem vaníliás porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.