Elkészítés: A két kanál olívaolajat egy edényben felhevítünk, majd a vékony szeletekre vágott fokhagymát megpároljuk benne. (Ha megég, nagyon keserű.)
A fekete olajbogyót kimagozzuk, és a párolt fokhagymához dobjuk,
majd jöhet hozzá a kapribogyó is. Pár percig az illatos alapot összeérleljük. Majd jöhet hozzá a vékony szeletekre vágott szardella, és sok-sok oregánó. Hozzáöntjük a paradicsomkonzervet, előtte a nagyobb darabokat összevágjuk, és kb. 15 percig főzzük. Friss spagetti tésztával tálaljuk. (Ha a frissen főtt tésztához bazsalikom leveleket szórunk sokkal ízletesebb!) Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.