Elkészítés: A húst szeletekre vágjuk. Fűszerezés és sózás nélkül mindkét oldalát magas lángon teflon serpenyőben hirtelen sütjük egy pici olajoná.
A megpirult hússzeleteket teflon tepsibe fektetjük (hőálló üveg is jó), rákenjük a pestót, rászórjuk a karikára vágott hagymát, a félbevágott (egész, negyed, ki hogy szereti) olívabogyót, ráfektetjük a lapokra vágott vagy morzsolt fetát, és sütőben kb. 180-200 fokon sütjük kb. 20 percig.
Köretként mi párolt rizst ettünk hozzá, de burgonyával is el tudom képzelni...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.