Elkészítés:
1.) A szárzeller végét levágjuk, száraira szedjük, megmossuk, majd kb. 2 centis darabokra vágjuk. Egy fazékba tesszük, felöntjük vízzel, mellétesszük az erőleveskockát és 15-20 perc alatt puhára főzzük.
2.) Félretesszük, hogy egy kicsit lehűljön, majd egy turmixgépben pépesre mixeljük. Hozzáadjuk a tejszínt (vagy a 2 csomag camping sajtot), és teljesen homogénre turmixoljuk az egészet.
3.) Visszaöntjük a levest a fazékba, és takarék lángon rottyantunk egyet rajta. Friss őrölt borssal megszórjuk, és zellerlevelekkel, valamint kockára vágott pirítóssal, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.