Elkészítés: Az apróra vágott hagymát zsírban megpirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, kevés vízzel
felengedjük. Hozzátesszük az összevágott fokhagymát, a köménymagot, és zsírjára pirítjuk.
Ezután beletesszük a feldarabolt csirkét a májjal, zúzával együtt. Megsózzuk, fedő alatt majdnem puhára pároljuk. Ha kell, időnként egyszer-egyszer kevés vízzel felengedjük. Ha már majdnem puha a csirke, zsírjára pirítjuk.
Ezután beletesszük a kisebb kockákra vágott burgonyát, a kis darabokra vágott zöldpaprikát, a kockára vágott előfőzött vegyes zöldséget a főzőlevével együtt. Úgy engedjük fel, hogy a gulyásnak kb. 3 dl leve legyen személyenként. Együtt puhára főzzük, utána ízesítjük, és meleg leveses tálban tálaljuk.
A lisztből a tojással csipekét készítünk, külön vízben kifőzzük. Ezt tesszük a gulyáshoz.
A tetejét meghintjük karikára vágott zöldpaprikával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.