Elkészítés: Elővesszük kedvenc leveses fazekunkat, benne olajat hevítünk, és a finomra vágott hagymát megfonnyasztjuk rajta. Meghintjük a pirospaprikával, rádobjuk a gombát, és kevergetve puhára pároljuk. Ha a gomba megpuhult, meghintjük a felaprított petrezselyemmel és a liszttel, jól elkeverjük, kicsit pirítjuk, majd bő 1 liter vízzel felengedjük. Sózzuk, borsozzuk, nagy lángon felforraljuk. Csipetkével gazdagítjuk.
Minden levesestányérba kanalazzunk pár evőkanálnyi tejfölt, majd merítsük rá a forró levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.