Elkészítés: 1.) A hagymát felkockázzuk, olajon üvegesre dinszteljük, lehúzzuk a tűzről, meghintjük pirospaprikával, rátesszük a kockára vágott húst, és fehéredésig pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és felöntjük vízzel, aztán (kuktában) puhára főzzük - kicsit több lével, mint szokásosan.
2.) Ha elkészült a pörkölt, mellétesszük a megmosott savanyú káposztát, babérlevéllel és köménnyel ízesítjük, és puhára főzzük.
3.) Azonnal tálaljuk, tejfölt és kenyeret kínálunk hozzá. (Ezt az ételt is be szokták habarni lisztes tejföllel, de mi anélkül szeretjük. Aki mégis habarna, annak 2 dl tejfölt kell összekevernie 2 evőkanál liszttel, és a végén belekeverni, majd egyet rottyantani az ételen tálalás előtt.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.