Elkészítés: A kivit és a banánt felkockázzuk, majd egy nagy tálba rakjuk. Közben a megmosott, nagy kockákra vágott, kibelezett almákat wokban egy csipetnyi fahéjjal megpároljuk. Ehhez kell a 4 dl víz: a legnagyobb lángon lobogjon, s miután a leve 3/4-részben elfőtt (szükség esetén még önthetünk hozzá vizet), és kissé kocsonyássá vált, hűtve a többi gyümölcshöz keverjük. A diót nagy darabokban hagyva forró olajban 60 másodpercig pirítjuk, majd ebben az olajban a szezámmagot 20 másodpercig szintén aranybarnára pirítjuk. Ezek után azonal lehűtjük. A dióhoz hozzákerevjük a mézet, valamint a szezámmagot, és a gyümölcsökre öntve óvatosan összekeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.