Elkészítés: A felszeletelt húst vékonyra klopfolom, sózom, borsozom, lisztben megforgatom. A fokhagymagerezdeket felszeletelem, az aszalt szilvát beáztatom a borba.
Egy serpenyőben a libazsíron hirtelen átsütöm a hússzeleteket, amikor fehéredni kezd, kiveszem egy tányérra, félreteszem.
A visszamaradt zsiradékban megfuttatom a felszeletelt fokhagymát és az aszalt szilvát. Hozzáadom a rozmaringot, felöntöm a borral, amiben a szilvát áztattam, visszateszem bele a hússzeleteket, így párolom, míg megpuhulnak. A lisztet csomómentesre keverem a tejfölben, ha kell, teszek bele 1-2 kanálnyit a szaftból, hozzáadom a húsos mártásomhoz, beforralom.
Burgonyakrokettel tálalom, vágott zöldpetrezselyemmel díszítem, tejfölt is kínálok mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.