Előkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és megtisztítjuk, hűlni hagyjuk. A salátákat, a paradicsomot megmossuk. A metélőhagymát finomra vágjuk.
Elkészítés: A burgonyát felszeleteljük. A salátákat falatnyi darabokra tépjük. A paradicsomokat félbevágjuk. A majonézt az olajjal, a borecettel és kevés sóval összekeverjük. Hozzáadjuk a metélőhagymát. Beleforgatjuk a burgonyaszeleteket, a salátaleveleket és a paradicsomokat. Frissen tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.