Előkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és megtisztítjuk, hűlni hagyjuk. A salátákat, a paradicsomot megmossuk. A metélőhagymát finomra vágjuk.
Elkészítés: A burgonyát felszeleteljük. A salátákat falatnyi darabokra tépjük. A paradicsomokat félbevágjuk. A majonézt az olajjal, a borecettel és kevés sóval összekeverjük. Hozzáadjuk a metélőhagymát. Beleforgatjuk a burgonyaszeleteket, a salátaleveleket és a paradicsomokat. Frissen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.