Elkészítése: 3 tojásfehérjét felverünk 11 dkg kristálycukorral, belekeverjük a 3 tojássárgáját, a 2 csokis pudingporral elkevert 1 kávéskanál sütőport. Sütőpapírral kibélelt tepsiben kisütjük. Ugyanígy készül el a vaníliás és a puncsos piskóta is.
A töltelékhez elkészítjük a pudingokat is. A puncsos pudingba belekeverünk 4 evőkanál kristálycukrot, majd apránként kavargatva hozzáöntjük 6 dl tejet. Állandó keverés mellett addig főzzük, amíg besűrűsödik. Egy tálcára tesszük a kakaós piskótalapot, rákenjük a még meleg puncspudingot. Rátesszük a vaníliás lapot, és elkészítjük a csokis pudingot is. A 2 csokis pudingot összekeverjük 4 evőkanál kristálycukorral, majd a 6 dl tejjel, és szintén sűrűre főzzük. Még melegen rákenjük a sárga piskótára, majd erre kerül a puncsos piskóta. A tetejét bevonhatjuk csokimázzal vagy megszórhatjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.