Előkészítés: A pulykaszeleteket kiklopfoljuk, egyet apró darabokra vágunk. A póréhagymát megmossuk, 4 cm hosszú darabokra vágjuk, majd azokat hosszában vékony csíkokra szeleteljük.
Elkészítés: A pulykaszeleteket szójaszósszal megkenjük, majd megborsozzuk. Felhevítünk 1 evőkanál olajat, és rövid ideig pároljuk benne a babcsírát és a póréhagymát. Hozzáadjuk a pulyka apróhúst, szójaszósszal és kevés Cayenne-borssal ízesítjük, és pár percig rotyogtatjuk. A pulykaszeletekre helyezünk egy-egy szalonnacsíkot és az elkészült tölteléket. A hússzeleteket felgöngyöljük, és főzőcérnával átkötjük. A roládokat forró olajban minden oldalról megpirítjuk, kevés fehérbort öntünk alá, majd fedő alatt lassú tűzön 10 perc alatt készre pároljuk. Időnként meglocsoljuk kevés fehérborral. A felforralt pecsenyelével leöntve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.