Elkészítés: A mazsolát beáztatjuk a rumba. Egy tepsit kikenünk vajjal.
A liszthez hozzáadjuk a porcukrot, beleteszük a sütőport, és az egészet összekeverjük, majd a felét a tepsibe szórjuk. Egy másik edényben a túrót vaníliás cukorral ízesítjük, majd belereszeljük a citrom héját. Beleszórjuk a mazsolát, és beleöntjük a tepsibe. Rálocsoljuk a tejfölt, majd rászórjuk a maradék lisztet, elsimítjuk.
A tejjel elkeverjük a tojást, és a tepsiben lévőkrelocsoljuk egyenletesen. A végén ráöntjük a maradék megolvasztott vajat, s betesszük az előmelegített sütőbe (180 C fok, hőlégkeverés). Amikor szép aranybarnára sült, elzárjuk a sütőt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.