Elkészítés: A szűzpecsenyét ujjnyi vastagságú érmékre szeleteljük, majd enyhén kiklopfoljuk. A felhevített olajban a szeletek mindkét oldalát megpirítjuk. Ezután a karikára vágott vöröshagymát is az edénybe tesszük, a gombakalapokkal együtt, és összepirítjuk, majd ízlés szerint fűszerezzük sóval és borssal, felöntjük 1 dl vízzel. Fedővel lefedve, 20 perc alatt készre pároljuk. Mielőtt levennénk a tűzről, rányomjuk a gerezd fokhagymát.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.