Elkészítés: A sűrített paradicsomot összedolgozzuk a mustárral, az olajjal és egy kevés őrölt borssal. A húst felszeleteljük, jól kiveregetjük.
Megkenjük a hús egyik oldalát a paradicsompürével, majd 1 karika vöröshagymát, 2-3 karika fokhagymát szétterítünk rajta. Nem túl szorosan felgöngyöljük a hússzeleteket.
Teflon lábasban felforrósítunk egy pici olajat, beletesszük a húsroládokat, és fehéredésig sütjük, majd hozzáöntjük a maradék paradicsomot és kb. 1 dl vizet, beletesszük a babérlevelet, és gyengén sózzuk. Fedő alatt nagyon lassú tűzön olykor megrázogatva, puhára pároljuk.
Kifőzzük a spagettit.
Kiszedegetjük a húsokat egy tálra, és a spagettit beleforgatjuk a visszamaradt szószba, majd a hússal együtt tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.