Elkészítés: Először a csemege szalonnát kezdem sütni. Amikor kiengedte a zsírját, hozzáadom a húsos szalonnát is, együtt sütöm, a végén a kolbászkarikákat is átpirítom benne. Szűrőkanállal kiszedem az egészet a zsiradékból (ha kicsit soknak találom a zsírt, kiveszek belőle), majd megpirítom benne a tarhonyát. Amikor a tarhonya is megpirult, megdinsztelem rajta a vöröshagymát, majd a fokhagymát. Meghintem pirospaprikával, felengedem kb. 1,5 liter vízzel, sózom, borsozom, a köménnyel, Piros Arannyal, szárított zöldségkeverékkel ízesítem. Hozzáadom a krumplit, a kisütött szalonnát és kolbászkarikákat is visszateszem, és a forrástól takarékon kb. 20 perc alatt készre főzöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.