Elkészítés: Az apróra vágott hagymát megdinszteljük az olajon, majd amikor már üveges, rádobjuk a felkockázott csirkemellet. Fehéredésig keverjük, sütjük, majd hozzáadjuk a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az oreganóval, és felöntjük a paradicsommal. Kevergetve 5 perc alatt készre főzzük. Ha szükséges, öntsük fel még kevés vízzel, hogy maradjon elég szósz.
A tésztát bő, sós vízben al dentére főzzük, leszűrjük, rákanalazzuk a csirkeragut, és megszórjuk reszelt sajttal.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.