Elkészítés: Az 5 tojást kikeverjük 25 dkg cukorral és a 2 csomag vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a 2,5 dl olajat és a 2,5 dl szódavizet. A 40 dkg lisztet összekeverjük a sütőporral, és lassan a masszához keverjük. A tésztát kétfelé osztjuk, az egyik felébe 3 evőkanál kakaóport, a másik felébe 3 evőkanál lisztet keverünk.
Kikent, lisztezett tortaformába a sárga tésztából 2 evőkanállal a forma közepébe csorgatunk, majd 2 kanál kakaós jön ismét a forma közepébe. Ezt addig folytatjuk, míg el nem fogy mindkét massza.
Előmelegített sütőben kb. 65 percig sütjük körülbelül 160 fokon. Ha megsült, amit tűpróbával ellenőrzünk, kivesszük, és megszórjuk porcukorral. Kihűlés után szeleteljük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.