Elkészítés: A farhátakat 3-4 darabra vágom, a zöldségeket felkarikázom, a hagymákat apróra vágom, a krumplit 4 felé szelem. 3 liter vízben feloldjuk a leveskockákat. Olajon megfuttatjuk a felaprított hagymát. Hozzáadjuk a húsdarabokat, sóval, borssal, fokhagymával ízesítjük. 10 percig pirítjuk, majd felöntjük a 3 liter leveskockás vízzel. Hozzáadom a zöldségeket, krumplikat, gombát, bőrkét, majd tárkonnyal, sóval, borssal ízesítve tovább főzöm. Miután minden megpuhult, hozzákeverem a főzőtejszínt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.