Elkészítés: Apróra vágjuk a hagymát és az olajon üvegesre pároljuk, rádobjuk a megmosott, megtisztított zúzát. Lassú tűzön kb. 5 percig pirítjuk. 3 liter vízzel felengedjük, sóval, borssal fűszerezzük. Forrás után lassú tűzön tovább főzzük.
A burgonyát héjastól megfőzzük, és még forrón megtisztítjuk, krumplinyomon áttörjük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a tejfölt, a sót és annyi lisztet, hogy közepesen lágy tésztát kapjunk.
Ha félig puha a zúza, beletesszük a megtisztított, felkarikázott, felkockázott zöldségeket, a zöldborsót és a tárkonyt.
Amikor a zöldség is puha, bele szaggatjuk a tésztát is.
Ha ez is megfőtt, beleöntjük a tejszínt. Hagyjuk összeforrni, majd a tárkonyecettel ízesítjük. Ha nincs, citromlevet is tehetünk bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.