Elkészítés: A felvágott hagymát zsiradékon aranybarnára pirítjuk. Utána hozzátesszük a felkockázott húst. Addig pirítjuk, míg levet ereszt. Utána kevés vízzel felöntjük. Hozzátesszük a többi felvágott zöldséget, valamint sót, borsot, tárkonyt, és megpároljuk. Ha már puha a hús és elfőtte a levét, akkor 1 l vizet hozzáöntünk, beletesszük a 2 húsleveskockát. Jól összekeverjük, beleöntjük a tejszínt. Utána lisztet adagolva hozzá kellő sűrűségűre habarjuk. A végén citromlével ízesítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.