Elkészítés: A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a vizet, a lisztet és jól elkeverjük. Ezután a felvert tojásfehérje habot lazán belekeverjük. A masszát habzsákba töltjük, sima csővel 4-5 cm-es távolságra halmokat nyomunk a sütőlemezre. Előmelegített sütőben 200 C-on megsütjük, majd félretesszük hűlni, közben elkészítjük a krémet.
A tejszínt a cukorral felfőzzük, ha kihült a kakaóporral együtt hozzáadjuk a margarinhoz és robotgéppel 10 percig, kemény krémmé keverjük. Ezt a krémet habzsákba töltjük és a kihűlt lapocskákra nyomunk belőle úgy, hogy a tetejük csúcsban végződjön. Ezután szeletelt mandulát nyomkodunk a krémbe, majd legalább egy óra hosszára hűtőbe tesszük. A csokoládét vízfürdőn felolvasztjuk, hozzákeverjük az olajat és ezzel a masszával a lehűtött csúcsokat egyenként bevonjuk.Tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.