Aprítsuk fel a zöld fűszereket és a rukkolát. Kockázzuk fel a kenyérszeleteket, és pirítsuk meg őket az olajon. Forrásban lévő vízben, 1,5 perc alatt főzzük meg a tojásokat, majd hámozzuk meg és vágjuk félbe őket.
Olvasszuk fel a vajat, és pirítsuk meg rajta a burgonyát. Öntsük fel az alaplével, és főzzük majdnem teljesen puhára. Adjuk hozzá a rukolát, és főzzük együtt 5 percig. Pürésítsük a levest, majd keverjünk bele 1,6 dl tejszínt, és kis lángon főzzük még néhány percig
Adjuk hozzá a zöld fűszereket is, forraljuk fel, majd vegyük le a tűzről. Sózzuk meg ízlés szerint. Tálaljuk a kenyérkockákkal és a tojással, a maradék tejszínnel díszítve.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.