Aprítsuk fel a zöld fűszereket és a rukkolát. Kockázzuk fel a kenyérszeleteket, és pirítsuk meg őket az olajon. Forrásban lévő vízben, 1,5 perc alatt főzzük meg a tojásokat, majd hámozzuk meg és vágjuk félbe őket.
Olvasszuk fel a vajat, és pirítsuk meg rajta a burgonyát. Öntsük fel az alaplével, és főzzük majdnem teljesen puhára. Adjuk hozzá a rukolát, és főzzük együtt 5 percig. Pürésítsük a levest, majd keverjünk bele 1,6 dl tejszínt, és kis lángon főzzük még néhány percig
Adjuk hozzá a zöld fűszereket is, forraljuk fel, majd vegyük le a tűzről. Sózzuk meg ízlés szerint. Tálaljuk a kenyérkockákkal és a tojással, a maradék tejszínnel díszítve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.