Elkészítés: A tojásfehérjéket kevéske sóval fehéredésig verjük, majd hozzátesszük a cukrot, a vaníliás cukrot, kemény habbá verjük. A tojássárgákat is hozzáadjuk, majd alacsonyabb fokozaton a tejet, az olajat, a citromhéjat, a sütőport is hozzáadagoljuk. A lisztet már csak lazán belekavarjuk, hogy ne törjük meg a habot. Két részre osztjuk, egyikbe belekeverjük a kakaót és a fahéjat is.
Őzgerincformába rétegesen beletöltjük, legalább 4 különböző réteget képezünk, hogy minél szebb legyen a sütink, így alakitjuk ki a tulipánmintát. 175 fokos előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
A külsejét be lehet vonni olvasztott csokival is, úgy még finomabb lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.