Elkészítés: A rizst kevés olajon megpirítjuk, felöntjük dupla mennyiségű vízzel, megsózzuk (dobhatunk hozzá egy leveskockát vagy egy kis ételízesítőt), és puhára pároljuk.
A hagymát apróra vágjuk, kis olajon megpároljuk, hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk. Ha elpárolódott a leve, hozzáöntjük a gombát, a levével együtt. Puhára pároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsompürét, a curryt, a pirospaprikát, ha kell, még megsózzuk, és sűrűre főzzük.
Egy jénai edényt kikenünk vajjal, belesimítjuk a rizs felét, majd rá a húsos szósz felét, majd megint rizs és a tetejére a maradék húsos szósz kerül. A 2 banánt vékonyra szeljük, és a szósz tetejére rakosgatjuk, majd megszórjuk egy kis reszelt sajttal.
220 fokon addig sütjük, míg a sajt kissé megpirul a tetején (kb. 20-25 perc).
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.