Elkészítés: 4 dl tejfölt összekeverem a porcukorral, a másik 4 dl pedig a kakaóval. Egy kerek tortaforma alját teleteszem egy réteg babapiskótával, majd rákenem a fél adag cukros tejfölt, ezt beterítem egy réteg gyümölccsel. (Finomabb lesz, ha 1-2 evőkanál gyümölcskonzerv levet ráteszünk.) Ezután ismét egy réteg babapiskóta következik, majd a kakaóstejföl fele, ismét gyümölcs, végül egy kis lé. Ezt addig rétegezem, amíg elfogynak a hozzávalók. A lényeg, hogy a tetejére cukros tejföl kerüljön, egy kevés gyümölcslével leöntve, egy kis instant kakaóval megszórva.
2 óráig hűtőbe teszem, hogy összeálljon, majd tortaszeleteket vágok és tálalom.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.