Elkészítés: A halat megpucoltuk, alaposan megmossuk és szeletekre vágjuk. Besózzuk, félretesszük. A vajon megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, beletesszük a halszeleteket, megszórjuk 1 kanál ételízesítővel, fehérborssal, majd fedő alatt pároljuk. Pár perc múlva megforgatjuk, és tovább pároljuk a fedő alatt. Miután szépen kifehéredett, megszórjuk majorannával, a borral megöntözzük. Közben a tejfölt kikeverjük a liszttel, és a tűzről levéve óvatosan hozzákeverjük. A végén belemorzsoljuk zúzott fokhagymát adunk hozzá. Ha szükséges, a végén sózzuk még. Kockára vágott sült burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.