Elkészítés: Egy tál alját befedjük kisebb darabokra tört babapiskótával, és meglocsoljuk annyi tejjel, hogy ne maradjanak kemények, de el se ázzanak. Az egészet befedjük a tetszés szerinti gyümölccsel. A két tejfölt kikeverjük a cukorral és vaníliás cukorral. A zselatint felfőzzük állandó keverés melett kb. 1.5 dl tejben, majd folyamatosan keverjük, míg langyos lesz, majd a tejfölös masszához adjuk, jól összekeverjük. Ezzel leöntjük a gyümölcsöt. A tálat 2 órára hűtőbe tesszük, hogy jól megdermedjen. Tortaként szeletelhető, könnyű, finom, gyors.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.