Elkészítés: 1. A felsálat felszeletelem, kiklopfolom. A vöröshagymát megtisztítom, finomra vágom. A gombát tisztítás után ugyancsak felszeletelem. A tejfölt 1 kávéskanál liszttel és kevés vízzel simára keverem (ez lesz a habarás).
2. A felsálszeleteket megsózom, lisztbe mártom, és kevés forró zsírban mindkét oldalukon pirosra sütöm. A többi zsírban aranysárgára pirítom a vöröshagymát. Hozzáadom a gombát, a sót, az őrölt borsot és a finomra vágott petrezselyemzöldet. Erős tűzön mepirítom. Beleteszem az elősütött hússzeleteket, és kevés vízel puhára párolom. A húst, amikor megpuhult, átszedem a másik tálba.
3. A gombát a tejfölös habarással besűrítem, és jól felforralom. Ha szükséges, sóval, őrölt borssal meghintem, és a húsra öntöm.
4. Párolt rizzsel tálalom. Kevés tejföllel elkevert pirospaprikával díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.