Elkészítés: A húst besózzuk, lisztbe forgatjuk, kevés olajon elősütjük.
A vöröshagymát apróra felvágjuk, és a csíkokra vágott szalonnaszeletekkel megpirítjuk, majd pirospaprikával megszórjuk.
A gombafejeket és a zöldpaprikát apróra felvágva beletesszük és tovább sütjük, pároljuk. Tejfölös habarással sűrítjük, majd tejszínt öntünk rá, összeforraljuk. Ha szükséges, vizet öntünk hozzá, és ebbe tesszük bele a hússzeleteket.
Köretként párolt rizst, de akár zsemlegombócot is adhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.