Elkészítés: 2 kocsonyát feloldunk 2 pohár forró vízben, majd keményedés után kb. 1*1-es kockákra daraboljuk. A tejfölt a porcukorral gépi habverővel felverjük, majd hozzáverjük a 1/2 pohár forró vízben feloldott, langyosra hűlt zselatint. A feldarabolt kocsonyát belekeverjük, és folpack-kal kibélelt kapcsos tortaformába öntjük. Hűtőszekrényben dermesztjük. A harmadik kocsonyaport feloldjuk 3 dl forró vízben és ha kihűlt óvatosan a tejföl tetejére öntjük. Hűtőben dermesztjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.