Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztom, a sárgáját a cukorral habosra keverem, majd beleszitálom a lisztet. A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verem, és óvatosan a krémhez keverem, majd sütőpapírral bélelt tortaformába öntöm. 150 fokon tűpróbáig sütöm.
Közben a meggybefőtt levébe belekeverem a pudingport és a cukrot, sűrűre főzöm. A meggyeket kimagozom, a tejszínt kemény habbá verem.
Ha kihűlt a piskóta, 3 részre vágom. Az alját megkenem a pudingos krémmel, rá tejszínhabot teszek és megszórom a kimagozott meggyel. Erre jön a következő piskótalap, amit ugyanígy megkenek pudingos krémmel, majd a tejszínnel, megszórom meggyel, majd befedem a 3. piskótalappal, tejszínnel bevonom.
Az oldalát reszelt csokival és saját készítésű fondant virágokkal és masnival díszítettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.