Előkészítés: A gombát megtisztítjuk, vékonyan felszeleteljük. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. A petrezselymet megmossuk, lecsepegtetjük, apróra vágjuk.
Elkészítés: A vajat felforrósítjuk egy mélyebb serpenyőben, hozzátesszük a gombát és a fokhagymát. Közepes lángon addig kevergetjük, amíg a gomba puha lesz (kb. 3–5 perc). Nagy lángra tesszük, hozzáadjuk a tejszínt, felforraljuk, majd a lángot takarékra tesszük, és még 3 percig főzzük, amíg a tejszín besűrűsödik. Hozzáadjuk a petrezselymet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, frissen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.