Elkészítés: A melleket kiklopfoljuk, sózzuk, félrerakjuk.
A hagymát apró kockákra vágjuk, és kevés zsíron üvegesre dinszteljük, majd hozzátesszük a hússzeleteket és a vékonyra felszeletelt gombát, addig sütjük, amíg a hús barnás kérget nem kap. Majd hozzátesszük a borsót és a szétnyomott, felaprított fokhagymát. Fűszerezzük a tárkonnyal és a petrezselyemmel, majd takarék lángon 5 percig sütjük, felengedjük kb. 1 dl vízzel, és fedő alatt 10 percig pároljuk. Felengedjük a tejszínnel, még 5 perc párolás következik, a végén beletesszük a reszelt sajtot, és azonnal le is vesszük a tűzről, a sajt szépen megolvad benne. Rizskörettel és paradicsommal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.