Elkészítése: Egy serpenyõben felolvasztom a margarint, beleteszem a húst, majd aranybarnára sütöm, gyorsan. Ráteszem a tyúkhúsleveskockát és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje a húst, majd lefedve fõzöm addig, amíg a víz nagy része elpárolog. Megfûszerezem (só, bors, vegeta, stb.), és ha puhára fõtt, beleteszem a petrezselyemzöldet. Kicsit rotyogtatotm, majd félreteszem. Egy másik edényben megpirítom a hagymát margarinon, ráteszem a gombát és azt is megpirítom. Ha kész, ráöntöm a húsra és visszateszem a tûzre. A tejszínt 2 evõkanál liszttel kikeverem, a húsra öntöm, majd összerottyantom az egészet. Fõtt tésztával kínálom, a tetjét meghinten nyers zöldségzöldjével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.