Elkészítés: A tésztát összeállítjuk, és belenyomkodjuk egy közepes méretű tepsibe.
A krémhez a jéghideg tejszínt gépi habverővel felverjük. Hozzáadjuk az áttört tehéntúrót, a porcukrot, a vaníliás cukrot, és jól kikeverjük.
Ezt a krémet ráöntjük a kekszes alapra, majd fagyasztott vagy friss gyümölcsöt helyezünk rá. Legjobb ribizlivel, de banánnal, kivivel, eperrel, málnával is nagyon finom.
A gyümölcskocsonyát elkészítjük, és hűtött állapotban, félig dermedve ráöntjük a gyümölcsös túrókrémre. Hűtőbe tesszük, és 3-4 órát állni hagyjuk.
Ezután kockákra vágva tálaljuk. Nagyon finom és mutatós sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.