Elkészítés: Az apróra vágott hagymát megpirítjuk egy kevés olajon, majd a felkockázott csirkemellet hozzáadjuk, szükség szerint kis vízzel felöntjük, puhára pároljuk, közben ízlés szerint fűszerezzük.
A tejszínt egy tálba öntjük, hozzáadjuk a krémsajtot és egy 1/2 kanál lisztet, ízlés szerint zúzott fokhagymát, csomómentesre keverjük. A lazacot apróra vágjuk.
Ha a hús omlósra puhult, hozzáöntjük az összekevert tejszínt és az apróra vágott lazacot, 2-3 percig, besűrűsödésig főzzük.
Tésztával, rizzsel egyaránt fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.