Elkészítés: A tojásokat egy tálba tesszük, majd kézi habverővel simára keverjük. Ezután hozzákeverjük a tejszínt, az ásványvizet, a vanília-aromát és egy csipet sót. Végül beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, és simára keverjük. Keverés közben még hozzáadunk 1 evőkanál olajat is.
Ezután enyhén beolajozott serpenyőben kisütjük a palacsintákat.
A mascarponét simára keverjük a mogyorókrémmel, és a kisült palacsintákba töltjük.
Tálalás előtt a tetejét ízlés szerint porcukorral megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.