Elkészítés: Megmossuk a pulykamellet, feszeleteljük vékony szeletekre, megszórjuk ételízesítővel. Állni hagyjuk 10 percig. A tojásokat feütjük, a sajttal jól elkeverjük /trappista/, a husikat meghempergetjük benne, mint a panírozáskor, és tepsibe rakjuk egymás mellé. Mikor minden hús a tepsibe került, a tejszínt ráöntjük. Sima olcsó tejszínt vegyünk, mert az nem sűrű. A füstölt sajtot a tetején elterítjük, és előmelegített sütőbe rakjuk. Mikor barna a teteje /nem fekete/, elkészült. Rizibizivel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.