Elkészítés: Megmossuk a pulykamellet, feszeleteljük vékony szeletekre, megszórjuk ételízesítővel. Állni hagyjuk 10 percig. A tojásokat feütjük, a sajttal jól elkeverjük /trappista/, a husikat meghempergetjük benne, mint a panírozáskor, és tepsibe rakjuk egymás mellé. Mikor minden hús a tepsibe került, a tejszínt ráöntjük. Sima olcsó tejszínt vegyünk, mert az nem sűrű. A füstölt sajtot a tetején elterítjük, és előmelegített sütőbe rakjuk. Mikor barna a teteje /nem fekete/, elkészült. Rizibizivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.