Elkészítés: A ruszlit hagyma nélkül kivesszük a levéből, 2 centis darabokra vágjuk, mélyebb tálba tesszük. A tejszínt kemény habbá verjük, óvatosan a majonézhez keverjük, cukorral, sóval, borssal és citromlével ízesítjük. A halhoz adjuk az apró kockára vágott almát, lazán összekeverjük az öntettel, letakarjuk, és tálalásig hidegen hagyjuk. Kisebb tálkát kibélelünk salátalevéllel, belesimítjuk a halsalátát, tetejét citromszeletekkel, karikára vágott keménytojással és petrezselyemzölddel díszítjük. Pirított kenyeret kínálunk mellé, előételként tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.