Elkészítés: A hagymát felkockázod, olajban üvegesre párolod, majd beleteszed a csíkokra vágott csirkemellet, kevergeted, amíg kifehéredik. Befűszerezed, majd pici vizet öntesz alá, épp annyit, hogy ne kapja le, de ne is lepje el, az első forrás után beleöntöd a tejszínt. Kevergetve készre főződ, és amikor úgy látod, hogy kész, mielőtt levennéd a tűzről, rakd bele a reszelt sajtot. Addig kevergesd, amíg teljesen elolvad. Kukoricás rízst ajánlok hozzá köretnek.
Jó étvágyat!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.