Elkészítés: A csirkemellet nagyobb csíkokra szeleteljük és megsózzuk. Megforgatjuk a lisztben, és az olajban hirtelen megsütjük. A kisütött húst félretesszük. Vajból és a lisztből rántásszerű sűrű pépet készítünk, amit felengedünk a főzőtejszínnel. (Ha esetleg sűrűnek találjuk, önthetünk hozzá kis tejet.) Ha kész, beleszedjük az előre megsütött húst, és összekavarjuk. A végén hozzáadjuk a spárgát (aki szeretné, hozzáadhatja a levét is). A végén összeforraljuk, de óvatosan keverjük, hogy a spárga ne törjön nagyon össze. A rizs kifőzzük sós vízben, és együtt tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá mindenkinek, aki kipróbálja!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.